Poslanstvo in vizija - Medisanus

Pojdi na vsebino

Poslanstvo in vizija

Medisanus d.o.o.

MEDISANUS je podjetje, ki ponuja svetovanje in podporo na področju registracije zdravil, medicinskih pripomočkov, kozmetike. Svoje storitve ponuja farmacevtskim podjetjem, ki želijo predstaviti in tržiti svoje proizvode  na slovenskem tržišču

MEDISANUS ima na področju registracij večletne izkušnje. Naš strateški pristop, hitra in natančno pripravljena dokumentacija ter profesionalni odnos do vsakega vašega projekta pa nam dajejo posebno prednost. Tudi število odobrenih registracij, variacij, dograjevanj dokumentacije govorijo sami zase. Za nas je pomembna vsaka stranka, za vsako stranko se maksimalno potrudimo, ponudimo ji ustrezno svetovanje pred samim začetkom postopka ter jo ustrezno obveščamo o celotnem postopku, sodelujemo s stranko pri reševanju različnih zahtevkov s strani Agencije. Po zaključku postopka pa poskrbimo, da v čim krajšem času dobi odobrene tekste in dovoljenje za promet.

V času našega delovanja naše storitve koristijo tako multinacionalna farmacevtska podjetja kot tudi podjetja v Sloveniji. Naše redne stranke so razna multinacionalna podjetja, ki se odločajo za razširitev poslovanja z nami. Tako ponujamo tudi priglasitve cen zdravil, pripravo dokumentacije za razvrstitev zdravil na listo Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije,  za druge redno pripravljamo priglasitve cen generičnih zdravil za uvrstitev na listo medsebojno zamenljivih zdravil z najvišjo priznano vrednostjo (MZZ z NPV).

Nazaj na vsebino